Meastro Leaves
Left decor
Badge
Paprika ostra rdeča

Paprika ostra rdeča

Mleta pekoča paprika je srečna rešitev za dodajanje pikantnosti jedem, saj s skrbnim doziranjem sami določate intenzivnost okusa. Majhna količina bo jed naredila le malce bolj pekočo, z dodatkom nekoliko večje količine pa vas čaka pravi ognjemet okusov, ne glede na to, ali gre za klasično enolončnico, madžarski paprikaš ali mehiški fižol. Stoodstotno naravna ostra paprika Maestro gori in žari v svetu začimb!

45g

Yellow frame
Decoration plant

Lastnosti

Drobnjak, blažji sorodnik navadne čebule, se odlično znajde v vseh vrstah majoneze in prelivih, namazih in receptih s smetano. Čeprav je azijska rastlina, je domovina drobnjaka kljub temu evropska celina.

Način uporabe

S papriko začinjamo golaže (krompirjev, gobov, segedinski), pikantne juhe, omake, ki jih ponudimo k pečenemu mesu ali omake ter nekatere za papriko značilne jedi kot so paprikaš in prebranec. Sladko dodajamo jedem na začetku kuhanja, ostro pa pred koncem kuhanja.

Priprava

Brez posebne predhodne priprave.

Hranjenje

Rok trajanja: 24 mesecev.
Hranjenje: Sobna temperatura, suh zračen prostor.

Alergeni

Lahko vsebuje sledi zelene.

Spoštujemo tvojo zasebnost.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje naše spletne strani in izboljšanje naših storitev. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko nekateri deli spletne strani postanejo nedostopni. Prosimo, da natančno preberete Pogoji uporabe.

Vrste piškotkov: Tehnični, Trženje

Nastavitve