Meastro Leaves
Left decor
Badge
Mešanica začimb za azijske jedi

Mešanica začimb za azijske jedi

Gastronomsko navdušenje z drugega konca sveta

30 g

Yellow frame
Decoration plant

Lastnosti

Poskusite wok, noodle, različne eksotične enolončnice in zvitke! Dajte priložnost azijski kuhinji in poiščite eksotično plat lastnega navdiha. Mešanica za azijske jedi malo zahteva, v vaš repertoar pa prinaša veliko in zmanjšuje možnost, da vam spodleti – na minimum. Iz vaše kuhinje se že širi vonj po vzhodu. Vsebina vrečke zadostuje za kilogram mesa in pol kilograma zelenjave.

Sestavine

Začimbe 48% (kurkuma 13,5%, sladka začimbna paprika, grško seno, kumina, ingver 6%, koriander, kajenski poper), jedilna sol, sušena čebula 12%.

Način uporabe

Mešanico uporabite za pripravo različnih azijskih jedi, kot so jedi iz voka, spomladanski zavitki, rezanci, enolončnice iz stročnic ali curry-ja. Vsebina vrečke zadostuje za 1 kg mesa in 500 g zelenjave (npr. pora, paprike, korenja, zelja).

Priprava

Brez posebne predhodne priprave

Hranjenje

Rok trajanja: 24 mesecev.
Hranjenje: Sobna temperatura, suh zračen prostor.

Alergeni

Lahko vsebuje pšenično moko, zeleno, mleko in jajca.

Spoštujemo tvojo zasebnost.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje naše spletne strani in izboljšanje naših storitev. Če želite onemogočiti uporabo piškotkov, lahko nekateri deli spletne strani postanejo nedostopni. Prosimo, da natančno preberete Pogoji uporabe.

Vrste piškotkov: Tehnični, Trženje

Nastavitve